varilux-x-kool-optiek1
varilux-x-kool-optiek2
varilux-x-kool-optiek3

Nieuwe multifocale brillenglazen bij Kool Optiek Rotterdam: Varilux X

De tijden zijn veranderd, we leven heel anders dan een aantal jaar geleden. Zo kijken we Netflix en tegelijkertijd ‘appen' we naar vrienden met ons mobiele telefoon. Kool Optiek in Rotterdam-Hillegersberg is daarvan bewust en heeft dan ook speciale multifocale brillenglazen in huis voor de brildragers van nu: Varilux X-series.

We voeren meerdere activiteiten tegelijk uit, op korte afstanden. Dit heeft gevolgen voor onze houding en manier van kijken. Eenvoudig een krant aan de keukentafel lezen en pas daarna uw volgende activiteit uitvoeren, dat gebeurt niet meer. We pakken nu toch even de mobiele telefoon erbij of lezen het niet meer in de krant maar op een tablet. De Varilux X-series is ontwikkeld op basis van het nieuwe kijkgedrag van de brildrager. Het is dan ook het eerste multifocale brillenglas dat meer kijkvolume binnen handbereik biedt, zonder dat u onnodige hoofdbewegingen hoeft te maken.

Zodra u Kool Optiek in Rotterdam-Hillegersberg binnenstapt, helpen onze opticiens u graag een handje. We kijken samen naar uw levensstijl en op basis van deze manier van leven, zoeken wij het gepaste product voor u uit. Dat kan zomaar de Varilux X-series brillenglazen zijn! Deze worden geheel voor u op maat gemaakt, want ieder oog is uniek.

varilux x kool optiek naast

Lees meer over onze brillenglazen


Top