kool-by-kool-rotterdam-slide-kool-optiek-site1-2560x1100x1

KOOL by KOOL

Jeroen van Esdonk, eigenaar van KOOL by KOOL en Kool Optiek, heeft een passie voor ondernemen, kwaliteit, service, trends, eigenheid en sportiviteit. Deze passie houdt hem in beweging. Dit heeft geleid tot een nieuwe kijk en ontwikkeling in zijn ondernemerschap: een nieuwe winkel genaamd KOOL by KOOL.

"KOOL by KOOL is een nieuwe lijn - winkel - met de vertrouwde kennis en professionaliteit van Kool Optiek, maar dan in een eigen jasje gestoken. De winkel is namelijk het verlengde van Kool Optiek, maar dan met een eigen concept. Kwaliteit in oogzorg staat ook hier voorop, maar 'shoppen' kun je hier als de beste."

KOOL by KOOL zal in de smaak vallen bij de jongere doelgroep. Elke jongere heeft zijn eigen unieke behoeften als het gaat om het kopen van een bril of zonnebril, zoals eigenheid, goede sfeer, flexibileit en professionele oogzorg. Deze eigenschappen zorgen voor een nieuwe dynamische onderneming; KOOL by KOOL.

Jij als klant van KOOL by KOOL krijgt een professionele oogzorgbehandeling, maar we houden vooral jouw behoeften in het oog. Een bril of zonnebril die past bij jouw stijl. De winkel kenmerkt zich door een urban uitstraling en het team bestaat uit gekwalificeerde professionals. Het team heeft oog voor jou, biedt de juiste service op een hoog kwalitatief niveau.

Waarom een winkel dat een bepaalde lifestyle bereikt? KOOL by KOOL biedt véél meer dan een brilletje of een zonnebril, wij gaan voor een unieke beleving. Zo hebben wij bijvoorbeeld op bepaalde dagen in de week een barber voor jou klaarstaan, die graag de tijd neemt om jouw baard/snor te verzorgen.

Bezoek de winkel


Top