kooloptiek-tabafbeeldingen-groot-zachte-lenzen1
kooloptiek-tabafbeeldingen-groot-zachte-lenzen2

Zachte lenzen bij Kool Optiek

Zachte contactlenzen worden tegenwoordig het meeste aangepast. Ten opzichte van harde contactlenzen zitten deze het meest comfortabel in het oog en zijn zeer goed af te wisselen met het dragen van een bril.

Ze zijn er in allerlei varianten, van daglens en maandlens tot en met een halfjaar lens. Daglenzen zijn lenzen die u maar één dag draagt en aan het einde van de dag gewoon weggooit. Dit is uiterst hygienisch en zeer makkelijk in gebruik, want u hoeft ze niet schoon te maken en op te bergen. Er zijn u al heel veel mensen voorgegaan die voor dit gebruiksgemak kiezen en daar graag iets meer voor over hebben. Er zijn tegenwoordig zelfs al daglenzen met cilinder! Ook worden daglenzen vaak toegepast naast maandlenzen voor een vakantie bijvoorbeeld, zodat er geen lenzenvloeistof meegenomen hoeft te worden.

Maandlenzen, 2 weekse-lenzen en halfjaar-lenzen zijn lenzen die, zoals de naam al aangeeft, langer dan 1 dag meegaan. Deze zijn (bijna) voor alle correcties te krijgen. Met cilinder, met leesgedeelte, hoge sterktes, noem maar op.

Wij werken bij Kool Optiek alleen met de nieuwste materialen, het silicone hydrogel materiaal. Dit is een materiaal dat een zeer goed draagcomfort geeft en wat zeer goed zuurstofdoorlaatbaar is. Er zijn zelfs lenzen die u één maand lang dag en nacht in kunt houden, zo gezond is dit materiaal voor uw oog.

Komt u langs?

 

KoolOptiek_Tabafbeeldingen_naast-zachtel

Top