kooloptiek-tabafbeeldingen-groot-opto1
kooloptiek-tabafbeeldingen-groot-opto2

Oogonderzoek door de optometrist bij Kool Optiek

OCR is het Optometristen Collectief Rijnmond, een samenwerkingsverband van optometristen in de regio Rijnmond. De aangesloten  optiekbedrijven hebben met elkaar en met het Oogziekenhuis Rotterdam, het St. Fransiscus Gasthuis en het IJsselland ziekenhuis kwaliteitsafspraken gemaakt, zodat mensen met oogaandoeningen snel en goed geholpen kunnen worden.

Ogen zijn een kostbaar bezit, laat uw ogen daarom regelmatig (preventief ) screenen door een optometrist. De optometrist bij Kool Optiek heeft preventie en kwalitatief hoogstaande oogzorg hoog in het vaandel staan. Optometristen leveren oogzorg op maat en zijn opgeleid om oogmetingen uit te voeren, oogafwijkingen op te sporen en brillen, contactlenzen en andere optische hulpmiddelen aan te meten.

Binnen het OCR is voor de screening een speciaal protocol opgezet waarbinnen ogen uitgebreid worden gecontroleerd op meer punten dan bij een standaard oogmeting. Tevens, en dat is uniek aan de samenwerking binnen het OCR en het Oogziekenhuis/St. Fransiscus Gasthuis/IJsselland ziekenhuis,  kunnen de klanten zo ver mogelijk rechtstreeks worden doorverwezen naar een van de genoemde ziekenhuizen.

Tevens kan de optometrist bij Kool Optiek ook de jaarlijkse screening voor DM doen, in samenwerking met de huisarts, en een fundusfoto (foto van de binnenkant van het netvlies) maken wanneer de huisarts hiervoor heeft doorverwezen.

Maak een afspraak

KoolOptiek_Tabafbeeldingen_naast-optometrie

Lees meer over de zorg voor uw oog


Top